Szénhidrát frakciók hatása a borsó alapú száraztészták minőségére

Kovács Erzsébet: Szénhidrát frakciók hatása a borsó alapú száraztészták minőségére. In: Tudományos közlemények, (17). pp. 94-101. (1994)

[thumbnail of szef_tudkozl_017_094-101.pdf]
Preview
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_017_094-101.pdf

Download (790kB) | Preview
Item Type: Article
Journal or Publication Title: Tudományos közlemények
Date: 1994
Volume: 17
ISSN: 0238-3756
Page Range: pp. 94-101
Language: Hungarian
Related URLs: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39147/
Uncontrolled Keywords: Kémia
Additional Information: Bibliogr.: p. 100.; Influence of carbohydrates fractions on the quality of macaroni doughs from peas
Date Deposited: 2016. Oct. 15. 16:56
Last Modified: 2021. Feb. 25. 13:49
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21127

Actions (login required)

View Item View Item