Török Attiláné and Kovács Erzsébet: Hüvelyes alapú száraztészták diétás rost komponenseinek vizsgálata. In: Tudományos közlemények, (17). pp. 102-108. (1994)
Preview |
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_017_102-108.pdf Download (778kB) | Preview |
Item Type: | Article |
---|---|
Journal or Publication Title: | Tudományos közlemények |
Date: | 1994 |
Volume: | 17 |
ISSN: | 0238-3756 |
Page Range: | pp. 102-108 |
Language: | Hungarian |
Related URLs: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/39147/ |
Uncontrolled Keywords: | Kémia |
Additional Information: | Bibliogr.: p. 107-108.; The dietary fiber components of legume flour basis macaroni doughs |
Date Deposited: | 2016. Oct. 15. 16:56 |
Last Modified: | 2021. Feb. 25. 13:49 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21128 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |