Kispéter József; Kiss László: Termolumineszcencia módszer alkalmazása élelmiszeripari adalékanyagok besugárzottságának vizsgálatánál. In: Tudományos közlemények, (17). pp. 130-135. (1994)
Előnézet |
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_017_130-135.pdf Letöltés (728kB) | Előnézet |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Tudományos közlemények |
Dátum: | 1994 |
Kötet: | 17 |
ISSN: | 0238-3756 |
Oldalak: | pp. 130-135 |
Nyelv: | magyar |
Befoglaló mű URL: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/39147/ |
Kulcsszavak: | Mérnöki tudományok |
Megjegyzések: | Bibliogr.: p. 134.; The application of thermoluminescence method for investigating irradiation of food-industrial ingredients |
Feltöltés dátuma: | 2016. okt. 15. 16:56 |
Utolsó módosítás: | 2021. feb. 25. 13:49 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21131 |
Tétel nézet |