Kispéter József: Élelmiszeripari termékek vizsgálata reológiai, színmérési és termolumineszcencia módszerekkel. In: Tudományos közlemények, (18). pp. 19-26. (1995)
Előnézet |
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_018_019-026.pdf Letöltés (881kB) | Előnézet |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Tudományos közlemények |
Dátum: | 1995 |
Kötet: | 18 |
ISSN: | 0238-3756 |
Oldalak: | pp. 19-26 |
Nyelv: | magyar |
Befoglaló mű URL: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/39148/ |
Kulcsszavak: | Fizika |
Megjegyzések: | Bibliogr.: p. 25-26.; Investigation of food-industrial products by rheology, colorimetry and thermoluminescence : abstract |
Feltöltés dátuma: | 2016. okt. 15. 16:56 |
Utolsó módosítás: | 2021. feb. 25. 13:21 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21144 |
Tétel nézet |