Élelmiszeripari termékek vizsgálata reológiai, színmérési és termolumineszcencia módszerekkel

Kispéter, József: Élelmiszeripari termékek vizsgálata reológiai, színmérési és termolumineszcencia módszerekkel. Tudományos közlemények, (18). pp. 19-26. (1995)

[img] Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_018_019-026.pdf

Download (881kB)
Item Type: Article
Journal or Publication Title: Tudományos közlemények
Date: 1995
Volume: 18
Page Range: pp. 19-26
ISSN: 0238-3756
Language: magyar
Uncontrolled Keywords: Fizika
Additional Information: Bibliogr.: p. 25-26.; Investigation of food-industrial products by rheology, colorimetry and thermoluminescence : abstract
Date Deposited: 2016. Oct. 15. 16:56
Last Modified: 2016. Oct. 15. 16:56
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21144

Actions (login required)

View Item View Item