Tejtermékek tápértékének, emészthetőségének javítása

Fenyvessy József; Csanádi József: Tejtermékek tápértékének, emészthetőségének javítása. In: Tudományos közlemények, (18). pp. 27-34. (1995)

[thumbnail of szef_tudkozl_018_027-034.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_018_027-034.pdf

Letöltés (894kB) | Előnézet
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Tudományos közlemények
Dátum: 1995
Kötet: 18
ISSN: 0238-3756
Oldalak: pp. 27-34
Nyelv: magyar
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39148/
Kulcsszavak: Mérnöki tudományok
Megjegyzések: Bibliogr.: p. 33.; Nutritional and digestive improvement of dairy products : abstract
Feltöltés dátuma: 2016. okt. 15. 16:56
Utolsó módosítás: 2021. feb. 25. 13:21
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21145
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet