Szójabab tripszininhibitor aktivitásának csökkentésa mikrohullámú kezeléssel

Rajkó Róbert: Szójabab tripszininhibitor aktivitásának csökkentésa mikrohullámú kezeléssel. In: Tudományos közlemények, (18). pp. 45-56. (1995)

[thumbnail of szef_tudkozl_018_045-056.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_018_045-056.pdf

Letöltés (1MB) | Előnézet
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Tudományos közlemények
Dátum: 1995
Kötet: 18
ISSN: 0238-3756
Oldalak: pp. 45-56
Nyelv: magyar
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39148/
Kulcsszavak: Reducing Trypsin inhibitor activity, Mérnöki tudományok, Biológia, Kémia
Megjegyzések: Bibliogr.: p. 52-56.; Reducing Trypsin inhibitor activity in soybean by microwave treatment : abstract
Feltöltés dátuma: 2016. okt. 15. 16:56
Utolsó módosítás: 2021. feb. 25. 13:21
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21147
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet