Szójabab tripszininhibitor aktivitásának csökkentésa mikrohullámú kezeléssel

Rajkó Róbert: Szójabab tripszininhibitor aktivitásának csökkentésa mikrohullámú kezeléssel. In: Tudományos közlemények, (18). pp. 45-56. (1995)

[thumbnail of szef_tudkozl_018_045-056.pdf]
Preview
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_018_045-056.pdf

Download (1MB) | Preview
Item Type: Article
Journal or Publication Title: Tudományos közlemények
Date: 1995
Volume: 18
ISSN: 0238-3756
Page Range: pp. 45-56
Language: Hungarian
Related URLs: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39148/
Uncontrolled Keywords: Reducing Trypsin inhibitor activity, Mérnöki tudományok, Biológia, Kémia
Additional Information: Bibliogr.: p. 52-56.; Reducing Trypsin inhibitor activity in soybean by microwave treatment : abstract
Date Deposited: 2016. Oct. 15. 16:56
Last Modified: 2021. Feb. 25. 13:21
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21147

Actions (login required)

View Item View Item