Rajkó Róbert: Szójabab tripszininhibitor aktivitásának csökkentésa mikrohullámú kezeléssel. In: Tudományos közlemények, (18). pp. 45-56. (1995)
Preview |
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_018_045-056.pdf Download (1MB) | Preview |
Item Type: | Article |
---|---|
Journal or Publication Title: | Tudományos közlemények |
Date: | 1995 |
Volume: | 18 |
ISSN: | 0238-3756 |
Page Range: | pp. 45-56 |
Language: | Hungarian |
Related URLs: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/39148/ |
Uncontrolled Keywords: | Reducing Trypsin inhibitor activity, Mérnöki tudományok, Biológia, Kémia |
Additional Information: | Bibliogr.: p. 52-56.; Reducing Trypsin inhibitor activity in soybean by microwave treatment : abstract |
Date Deposited: | 2016. Oct. 15. 16:56 |
Last Modified: | 2021. Feb. 25. 13:21 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21147 |
Actions (login required)
View Item |