Hüvelyes bázisú száraztészta antinutritiv anyagainak vizsgálata

Kovács, Erzsébet: Hüvelyes bázisú száraztészta antinutritiv anyagainak vizsgálata. Tudományos közlemények, (18). pp. 57-63. (1995)

[img] Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_018_057-063.pdf

Download (839kB)
Item Type: Article
Journal or Publication Title: Tudományos közlemények
Date: 1995
Volume: 18
Page Range: pp. 57-63
ISSN: 0238-3756
Language: magyar
Uncontrolled Keywords: Kémia, Biológia
Additional Information: Bibliogr.: p. 62-63.; Eaxamination of antinutritive compounds of macaroni dough on legominous basis : abstract
Date Deposited: 2016. Oct. 15. 16:56
Last Modified: 2016. Oct. 15. 16:56
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21148

Actions (login required)

View Item View Item