Method for characterizing the extent of cheese ripening

Bara-Herczegh Ottilia; Fenyvessy József; Csanádi József: Method for characterizing the extent of cheese ripening. In: Tudományos közlemények, (18). pp. 118-124. (1995)

[thumbnail of szef_tudkozl_018_118-124.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_018_118-124.pdf

Letöltés (782kB) | Előnézet
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Tudományos közlemények
Dátum: 1995
Kötet: 18
ISSN: 0238-3756
Oldalak: pp. 118-124
Nyelv: angol
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39148/
Kulcsszavak: Kémia
Megjegyzések: Bibliogr.: p. 124.
Feltöltés dátuma: 2016. okt. 15. 16:56
Utolsó módosítás: 2021. feb. 25. 13:21
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21156
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet