Bara-Herczegh Ottilia; Fenyvessy József; Csanádi József: Method for characterizing the extent of cheese ripening. In: Tudományos közlemények, (18). pp. 118-124. (1995)
Előnézet |
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_018_118-124.pdf Letöltés (782kB) | Előnézet |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Tudományos közlemények |
Dátum: | 1995 |
Kötet: | 18 |
ISSN: | 0238-3756 |
Oldalak: | pp. 118-124 |
Nyelv: | angol |
Befoglaló mű URL: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/39148/ |
Kulcsszavak: | Kémia |
Megjegyzések: | Bibliogr.: p. 124. |
Feltöltés dátuma: | 2016. okt. 15. 16:56 |
Utolsó módosítás: | 2021. feb. 25. 13:21 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21156 |
Tétel nézet |