Pannónia sajt érése során lejátszódó változások követése állományprofíl analízissel

Bara-Herczegh Ottilia and Horváthné Almássy Katalin and Fenyvessy József: Pannónia sajt érése során lejátszódó változások követése állományprofíl analízissel. In: Tudományos közlemények, (19). pp. 1-7. (1996)

[thumbnail of szef_tudkozl_019_001-007.pdf]
Preview
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_019_001-007.pdf

Download (681kB) | Preview
Item Type: Article
Journal or Publication Title: Tudományos közlemények
Date: 1996
Volume: 19
ISSN: 0238-3756
Page Range: pp. 1-7
Language: Hungarian
Related URLs: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39149/
Uncontrolled Keywords: Kémia
Additional Information: Bibliogr.: p. 7.; The monitoring of Pannónia cheese ripening with texture profile analysis : abstract
Date Deposited: 2016. Oct. 15. 16:56
Last Modified: 2021. Feb. 25. 13:18
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21161

Actions (login required)

View Item View Item