Amaránt alkalmazása száraztészta előállítására

Kovács Erzsébet; Kovács Erzsébet: Amaránt alkalmazása száraztészta előállítására. In: Tudományos közlemények, (19). pp. 71-78. (1996)

[thumbnail of szef_tudkozl_019_071-078.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_019_071-078.pdf

Letöltés (690kB) | Előnézet
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Tudományos közlemények
Dátum: 1996
Kötet: 19
ISSN: 0238-3756
Oldalak: pp. 71-78
Nyelv: magyar
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39149/
Megjegyzések: Bibliogr.: p. 77.; Use of amaranth for macaroni dough processing : abstract
Feltöltés dátuma: 2016. okt. 15. 16:56
Utolsó módosítás: 2021. feb. 25. 13:18
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21170
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet