Kovács Erzsébet; Kovács Erzsébet: Amaránt alkalmazása száraztészta előállítására. In: Tudományos közlemények, (19). pp. 71-78. (1996)
Előnézet |
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_019_071-078.pdf Letöltés (690kB) | Előnézet |
| Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
|---|---|
| Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Tudományos közlemények |
| Dátum: | 1996 |
| Kötet: | 19 |
| ISSN: | 0238-3756 |
| Oldalak: | pp. 71-78 |
| Nyelv: | magyar |
| Befoglaló mű URL: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/39149/ |
| Megjegyzések: | Bibliogr.: p. 77.; Use of amaranth for macaroni dough processing : abstract |
| Feltöltés dátuma: | 2016. okt. 15. 16:56 |
| Utolsó módosítás: | 2021. feb. 25. 13:18 |
| URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21170 |
![]() |
Tétel nézet |

