Kovács Erzsébet; Kovács Erzsébet: Amaránt alkalmazása száraztészta előállítására. In: Tudományos közlemények, (19). pp. 71-78. (1996)
Előnézet |
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_019_071-078.pdf Letöltés (690kB) | Előnézet |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Tudományos közlemények |
Dátum: | 1996 |
Kötet: | 19 |
ISSN: | 0238-3756 |
Oldalak: | pp. 71-78 |
Nyelv: | magyar |
Befoglaló mű URL: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/39149/ |
Megjegyzések: | Bibliogr.: p. 77.; Use of amaranth for macaroni dough processing : abstract |
Feltöltés dátuma: | 2016. okt. 15. 16:56 |
Utolsó módosítás: | 2021. feb. 25. 13:18 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21170 |
Tétel nézet |