Amaránt alkalmazása száraztészta előállítására

Kovács Erzsébet and Kovács Erzsébet: Amaránt alkalmazása száraztészta előállítására. In: Tudományos közlemények, (19). pp. 71-78. (1996)

[thumbnail of szef_tudkozl_019_071-078.pdf]
Preview
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_019_071-078.pdf

Download (690kB) | Preview
Item Type: Article
Journal or Publication Title: Tudományos közlemények
Date: 1996
Volume: 19
ISSN: 0238-3756
Page Range: pp. 71-78
Language: Hungarian
Related URLs: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39149/
Additional Information: Bibliogr.: p. 77.; Use of amaranth for macaroni dough processing : abstract
Date Deposited: 2016. Oct. 15. 16:56
Last Modified: 2021. Feb. 25. 13:18
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21170

Actions (login required)

View Item View Item