Kovács Erzsébet and Kovács Erzsébet: Amaránt alkalmazása száraztészta előállítására. In: Tudományos közlemények, (19). pp. 71-78. (1996)
Preview |
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_019_071-078.pdf Download (690kB) | Preview |
Item Type: | Article |
---|---|
Journal or Publication Title: | Tudományos közlemények |
Date: | 1996 |
Volume: | 19 |
ISSN: | 0238-3756 |
Page Range: | pp. 71-78 |
Language: | Hungarian |
Related URLs: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/39149/ |
Additional Information: | Bibliogr.: p. 77.; Use of amaranth for macaroni dough processing : abstract |
Date Deposited: | 2016. Oct. 15. 16:56 |
Last Modified: | 2021. Feb. 25. 13:18 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21170 |
Actions (login required)
View Item |