A tehén-, juh-, kecsketej alkotórészeinek összehasonlító táplálkozásélettani megítélése

Csanádi József; Fenyvessy József: A tehén-, juh-, kecsketej alkotórészeinek összehasonlító táplálkozásélettani megítélése. In: Tudományos közlemények, (20). pp. 64-70. (1999)

[thumbnail of szef_tudkozl_020_064-070.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_020_064-070.pdf

Letöltés (618kB) | Előnézet
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Tudományos közlemények
Dátum: 1999
Kötet: 20
ISSN: 1785-3419
Oldalak: pp. 64-70
Nyelv: magyar
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39150/
Kulcsszavak: Agrártudomány
Megjegyzések: Bibliogr.: p. 69.; Account of goat's milk and products in nutrition : abstract
Feltöltés dátuma: 2016. okt. 15. 16:56
Utolsó módosítás: 2021. feb. 25. 13:13
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21185
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet