A tehén-, juh-, kecsketej alkotórészeinek összehasonlító táplálkozásélettani megítélése

Csanádi József and Fenyvessy József: A tehén-, juh-, kecsketej alkotórészeinek összehasonlító táplálkozásélettani megítélése. In: Tudományos közlemények, (20). pp. 64-70. (1999)

[thumbnail of szef_tudkozl_020_064-070.pdf]
Preview
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_020_064-070.pdf

Download (618kB) | Preview
Item Type: Article
Journal or Publication Title: Tudományos közlemények
Date: 1999
Volume: 20
ISSN: 1785-3419
Page Range: pp. 64-70
Language: Hungarian
Related URLs: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39150/
Uncontrolled Keywords: Agrártudomány
Additional Information: Bibliogr.: p. 69.; Account of goat's milk and products in nutrition : abstract
Date Deposited: 2016. Oct. 15. 16:56
Last Modified: 2021. Feb. 25. 13:13
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21185

Actions (login required)

View Item View Item