Kovács Erzsébet: Mikrohullámú hőkezelés hatása borsóbázisú tészták minőségére. In: Tudományos közlemények, (21). pp. 1-11. (2000)
Előnézet |
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_021_001-011.pdf Letöltés (901kB) | Előnézet |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Tudományos közlemények |
Dátum: | 2000 |
Kötet: | 21 |
ISSN: | 1785-3419 |
Oldalak: | pp. 1-11 |
Nyelv: | magyar |
Befoglaló mű URL: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/39151/ |
Kulcsszavak: | Agrártudomány |
Megjegyzések: | Bibliogr.: p. 10-11.; Influence of microwave heat treatment on the quality of pea based dough products : abstract |
Feltöltés dátuma: | 2016. okt. 15. 16:56 |
Utolsó módosítás: | 2021. feb. 25. 13:10 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21192 |
Tétel nézet |