Mikrohullámú hőkezelés hatása borsóbázisú tészták minőségére

Kovács Erzsébet: Mikrohullámú hőkezelés hatása borsóbázisú tészták minőségére. In: Tudományos közlemények, (21). pp. 1-11. (2000)

[thumbnail of szef_tudkozl_021_001-011.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_021_001-011.pdf

Letöltés (901kB) | Előnézet
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Tudományos közlemények
Dátum: 2000
Kötet: 21
ISSN: 1785-3419
Oldalak: pp. 1-11
Nyelv: magyar
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39151/
Kulcsszavak: Agrártudomány
Megjegyzések: Bibliogr.: p. 10-11.; Influence of microwave heat treatment on the quality of pea based dough products : abstract
Feltöltés dátuma: 2016. okt. 15. 16:56
Utolsó módosítás: 2021. feb. 25. 13:10
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21192
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet