Kovács Erzsébet: Mikrohullámú hőkezelés hatása borsóbázisú tészták minőségére. In: Tudományos közlemények, (21). pp. 1-11. (2000)
Előnézet |
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_021_001-011.pdf Letöltés (901kB) | Előnézet |
| Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
|---|---|
| Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Tudományos közlemények |
| Dátum: | 2000 |
| Kötet: | 21 |
| ISSN: | 1785-3419 |
| Oldalak: | pp. 1-11 |
| Nyelv: | magyar |
| Befoglaló mű URL: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/39151/ |
| Kulcsszavak: | Agrártudomány |
| Megjegyzések: | Bibliogr.: p. 10-11.; Influence of microwave heat treatment on the quality of pea based dough products : abstract |
| Feltöltés dátuma: | 2016. okt. 15. 16:56 |
| Utolsó módosítás: | 2021. feb. 25. 13:10 |
| URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21192 |
![]() |
Tétel nézet |

