Kovács Erzsébet: Mikrohullámú hőkezelés hatása borsóbázisú tészták minőségére. In: Tudományos közlemények, (21). pp. 1-11. (2000)
Preview |
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_021_001-011.pdf Download (901kB) | Preview |
Item Type: | Article |
---|---|
Journal or Publication Title: | Tudományos közlemények |
Date: | 2000 |
Volume: | 21 |
ISSN: | 1785-3419 |
Page Range: | pp. 1-11 |
Language: | Hungarian |
Related URLs: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/39151/ |
Uncontrolled Keywords: | Agrártudomány |
Additional Information: | Bibliogr.: p. 10-11.; Influence of microwave heat treatment on the quality of pea based dough products : abstract |
Date Deposited: | 2016. Oct. 15. 16:56 |
Last Modified: | 2021. Feb. 25. 13:10 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21192 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |