Mikrohullámú hőkezelés hatása borsóbázisú tészták minőségére

Kovács Erzsébet: Mikrohullámú hőkezelés hatása borsóbázisú tészták minőségére. In: Tudományos közlemények, (21). pp. 1-11. (2000)

[thumbnail of szef_tudkozl_021_001-011.pdf]
Preview
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_021_001-011.pdf

Download (901kB) | Preview
Item Type: Article
Journal or Publication Title: Tudományos közlemények
Date: 2000
Volume: 21
ISSN: 1785-3419
Page Range: pp. 1-11
Language: Hungarian
Related URLs: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39151/
Uncontrolled Keywords: Agrártudomány
Additional Information: Bibliogr.: p. 10-11.; Influence of microwave heat treatment on the quality of pea based dough products : abstract
Date Deposited: 2016. Oct. 15. 16:56
Last Modified: 2021. Feb. 25. 13:10
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21192

Actions (login required)

View Item View Item