Fenyvessy József: Porított termékek egyes minőségét befolyásoló tényezőinek vizsgálata. In: Tudományos közlemények, (21). pp. 12-18. (2000)
Előnézet |
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_021_012-018.pdf Letöltés (618kB) | Előnézet |
| Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
|---|---|
| Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Tudományos közlemények |
| Dátum: | 2000 |
| Kötet: | 21 |
| ISSN: | 1785-3419 |
| Oldalak: | pp. 12-18 |
| Nyelv: | magyar |
| Befoglaló mű URL: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/39151/ |
| Kulcsszavak: | Biológia, Kémia |
| Megjegyzések: | Bibliogr.: p. 18.; Investigation of factors affecting the quality of dried products : abstract |
| Feltöltés dátuma: | 2016. okt. 15. 16:56 |
| Utolsó módosítás: | 2021. feb. 25. 13:10 |
| URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21193 |
![]() |
Tétel nézet |

