Porított termékek egyes minőségét befolyásoló tényezőinek vizsgálata

Fenyvessy József: Porított termékek egyes minőségét befolyásoló tényezőinek vizsgálata. In: Tudományos közlemények, (21). pp. 12-18. (2000)

[thumbnail of szef_tudkozl_021_012-018.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_021_012-018.pdf

Letöltés (618kB) | Előnézet
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Tudományos közlemények
Dátum: 2000
Kötet: 21
ISSN: 1785-3419
Oldalak: pp. 12-18
Nyelv: magyar
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39151/
Kulcsszavak: Biológia, Kémia
Megjegyzések: Bibliogr.: p. 18.; Investigation of factors affecting the quality of dried products : abstract
Feltöltés dátuma: 2016. okt. 15. 16:56
Utolsó módosítás: 2021. feb. 25. 13:10
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21193
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet