Porított termékek egyes minőségét befolyásoló tényezőinek vizsgálata

Fenyvessy József: Porított termékek egyes minőségét befolyásoló tényezőinek vizsgálata. In: Tudományos közlemények, (21). pp. 12-18. (2000)

[thumbnail of szef_tudkozl_021_012-018.pdf]
Preview
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_021_012-018.pdf

Download (618kB) | Preview
Item Type: Article
Journal or Publication Title: Tudományos közlemények
Date: 2000
Volume: 21
ISSN: 1785-3419
Page Range: pp. 12-18
Language: Hungarian
Related URLs: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39151/
Uncontrolled Keywords: Biológia, Kémia
Additional Information: Bibliogr.: p. 18.; Investigation of factors affecting the quality of dried products : abstract
Date Deposited: 2016. Oct. 15. 16:56
Last Modified: 2021. Feb. 25. 13:10
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21193

Actions (login required)

View Item View Item