Egyszerű PCR módszer és laterális immunkromatográfia élelmiszer-alapanyagok GM-jellegének ellenőrzésére

Soós József: Egyszerű PCR módszer és laterális immunkromatográfia élelmiszer-alapanyagok GM-jellegének ellenőrzésére. In: Tudományos közlemények, (21). pp. 136-144. (2000)

[thumbnail of szef_tudkozl_021_136-144.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_021_136-144.pdf

Letöltés (2MB) | Előnézet
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Tudományos közlemények
Dátum: 2000
Kötet: 21
ISSN: 1785-3419
Oldalak: pp. 136-144
Nyelv: magyar
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39151/
Kulcsszavak: Agrártudomány, Biológia, Informatika
Megjegyzések: Bibliogr.: p. 143.; Simple PCR method and solid phase immunochromatography for GM-food testing : abstract
Feltöltés dátuma: 2016. okt. 15. 16:56
Utolsó módosítás: 2021. feb. 25. 13:10
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21207
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet