A Trappista sajt minősítésére, érettségi állapotának jellemzése alkalmas másodlagos proteolitikus jellemzők megállapítása többváltozós módszerekkel

Bara-Herczegh Ottilia; Horváthné Almássy Katalin; Örsi Ferenc: A Trappista sajt minősítésére, érettségi állapotának jellemzése alkalmas másodlagos proteolitikus jellemzők megállapítása többváltozós módszerekkel. In: Tudományos közlemények, (22). pp. 1-11. (2001)

[thumbnail of szef_tudkozl_022_001-011.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_022_001-011.pdf

Letöltés (840kB) | Előnézet
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Rovatcím: Doktori képzésben résztvevő oktatók publikációi
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Tudományos közlemények
Dátum: 2001
Kötet: 22
ISSN: 1785-3419
Oldalak: pp. 1-11
Nyelv: magyar
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39152/
Kulcsszavak: Agrártudomány, Biológia, Kémia
Megjegyzések: Bibliogr.: p. 143.; Application of multivariate methods to identify the indices of secondary proteolysis for Trappist cheese maturity and quality : abstract
Feltöltés dátuma: 2016. okt. 15. 16:56
Utolsó módosítás: 2021. feb. 25. 13:06
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21208
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet