Bara-Herczegh Ottilia; Horváthné Almássy Katalin; Örsi Ferenc: A Trappista sajt minősítésére, érettségi állapotának jellemzése alkalmas másodlagos proteolitikus jellemzők megállapítása többváltozós módszerekkel. In: Tudományos közlemények, (22). pp. 1-11. (2001)
Előnézet |
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_022_001-011.pdf Letöltés (840kB) | Előnézet |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Rovatcím: | Doktori képzésben résztvevő oktatók publikációi |
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Tudományos közlemények |
Dátum: | 2001 |
Kötet: | 22 |
ISSN: | 1785-3419 |
Oldalak: | pp. 1-11 |
Nyelv: | magyar |
Befoglaló mű URL: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/39152/ |
Kulcsszavak: | Agrártudomány, Biológia, Kémia |
Megjegyzések: | Bibliogr.: p. 143.; Application of multivariate methods to identify the indices of secondary proteolysis for Trappist cheese maturity and quality : abstract |
Feltöltés dátuma: | 2016. okt. 15. 16:56 |
Utolsó módosítás: | 2021. feb. 25. 13:06 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21208 |
Tétel nézet |