A Trappista sajt minősítésére, érettségi állapotának jellemzése alkalmas másodlagos proteolitikus jellemzők megállapítása többváltozós módszerekkel

Bara-Herczegh, Ottilia and Horváthné Almássy, Katalin and Örsi, Ferenc: A Trappista sajt minősítésére, érettségi állapotának jellemzése alkalmas másodlagos proteolitikus jellemzők megállapítása többváltozós módszerekkel. Tudományos közlemények, (22). pp. 1-11. (2001)

[img] Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_022_001-011.pdf

Download (840kB)
Item Type: Article
Journal or Publication Title: Tudományos közlemények
Date: 2001
Volume: 22
Page Range: pp. 1-11
ISSN: 1785-3419
Language: magyar
Heading title: Doktori képzésben résztvevő oktatók publikációi
Uncontrolled Keywords: Agrártudomány, Biológia, Kémia
Additional Information: Bibliogr.: p. 143.; Application of multivariate methods to identify the indices of secondary proteolysis for Trappist cheese maturity and quality : abstract
Date Deposited: 2016. Oct. 15. 16:56
Last Modified: 2018. Feb. 23. 13:15
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21208

Actions (login required)

View Item View Item