Bara-Herczegh Ottilia and Horváthné Almássy Katalin and Örsi Ferenc: A Trappista sajt minősítésére, érettségi állapotának jellemzése alkalmas másodlagos proteolitikus jellemzők megállapítása többváltozós módszerekkel. In: Tudományos közlemények, (22). pp. 1-11. (2001)
Preview |
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_022_001-011.pdf Download (840kB) | Preview |
Item Type: | Article |
---|---|
Heading title: | Doktori képzésben résztvevő oktatók publikációi |
Journal or Publication Title: | Tudományos közlemények |
Date: | 2001 |
Volume: | 22 |
ISSN: | 1785-3419 |
Page Range: | pp. 1-11 |
Language: | Hungarian |
Related URLs: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/39152/ |
Uncontrolled Keywords: | Agrártudomány, Biológia, Kémia |
Additional Information: | Bibliogr.: p. 143.; Application of multivariate methods to identify the indices of secondary proteolysis for Trappist cheese maturity and quality : abstract |
Date Deposited: | 2016. Oct. 15. 16:56 |
Last Modified: | 2021. Feb. 25. 13:06 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21208 |
Actions (login required)
View Item |