A Trappista sajt minősítésére, érettségi állapotának jellemzése alkalmas másodlagos proteolitikus jellemzők megállapítása többváltozós módszerekkel

Bara-Herczegh Ottilia and Horváthné Almássy Katalin and Örsi Ferenc: A Trappista sajt minősítésére, érettségi állapotának jellemzése alkalmas másodlagos proteolitikus jellemzők megállapítása többváltozós módszerekkel. In: Tudományos közlemények, (22). pp. 1-11. (2001)

[thumbnail of szef_tudkozl_022_001-011.pdf]
Preview
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_022_001-011.pdf

Download (840kB) | Preview
Item Type: Article
Heading title: Doktori képzésben résztvevő oktatók publikációi
Journal or Publication Title: Tudományos közlemények
Date: 2001
Volume: 22
ISSN: 1785-3419
Page Range: pp. 1-11
Language: Hungarian
Related URLs: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39152/
Uncontrolled Keywords: Agrártudomány, Biológia, Kémia
Additional Information: Bibliogr.: p. 143.; Application of multivariate methods to identify the indices of secondary proteolysis for Trappist cheese maturity and quality : abstract
Date Deposited: 2016. Oct. 15. 16:56
Last Modified: 2021. Feb. 25. 13:06
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21208

Actions (login required)

View Item View Item