Sütőipari szempontú búzaliszt-minőség vizsgálata

Markovics Erzsébet: Sütőipari szempontú búzaliszt-minőség vizsgálata. In: Tudományos közlemények, (22). pp. 90-102. (2001)

[thumbnail of szef_tudkozl_022_090-102.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_022_090-102.pdf

Letöltés (1MB) | Előnézet
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Rovatcím: Doktori képzésben résztvevő oktatók publikációi
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Tudományos közlemények
Dátum: 2001
Kötet: 22
ISSN: 1785-3419
Oldalak: pp. 90-102
Nyelv: magyar
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39152/
Kulcsszavak: Agrártudomány
Megjegyzések: Bibliogr.: p. 101.; Study of wheat flour quality-evaluation on baking standpoints : abstract
Feltöltés dátuma: 2016. okt. 15. 16:56
Utolsó módosítás: 2021. feb. 25. 13:06
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21217
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet