Sütőipari szempontú búzaliszt-minőség vizsgálata

Markovics Erzsébet: Sütőipari szempontú búzaliszt-minőség vizsgálata. In: Tudományos közlemények, (22). pp. 90-102. (2001)

[thumbnail of szef_tudkozl_022_090-102.pdf]
Preview
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_022_090-102.pdf

Download (1MB) | Preview
Item Type: Article
Heading title: Doktori képzésben résztvevő oktatók publikációi
Journal or Publication Title: Tudományos közlemények
Date: 2001
Volume: 22
ISSN: 1785-3419
Page Range: pp. 90-102
Language: Hungarian
Related URLs: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39152/
Uncontrolled Keywords: Agrártudomány
Additional Information: Bibliogr.: p. 101.; Study of wheat flour quality-evaluation on baking standpoints : abstract
Date Deposited: 2016. Oct. 15. 16:56
Last Modified: 2021. Feb. 25. 13:06
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21217

Actions (login required)

View Item View Item