Egyes élelmiszer-komponensek gátló hatása az emberi szervezetben lejátszódó káros oxidációs folyamatokra

Gábor Miklósné: Egyes élelmiszer-komponensek gátló hatása az emberi szervezetben lejátszódó káros oxidációs folyamatokra. In: Tudományos közlemények, (23). pp. 29-33. (2002)

[thumbnail of szef_tudkozl_023_029-033.pdf]
Preview
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_023_029-033.pdf

Download (441kB) | Preview
Item Type: Article
Journal or Publication Title: Tudományos közlemények
Date: 2002
Volume: 23
ISSN: 1785-3419
Page Range: pp. 29-33
Language: Hungarian
Related URLs: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39153/
Uncontrolled Keywords: Orvostudomány
Additional Information: Bibliogr.: p. 32.
Date Deposited: 2016. Oct. 15. 16:56
Last Modified: 2021. Feb. 25. 12:49
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21233

Actions (login required)

View Item View Item