Gábor Miklósné: Egyes élelmiszer-komponensek gátló hatása az emberi szervezetben lejátszódó káros oxidációs folyamatokra. In: Tudományos közlemények, (23). pp. 29-33. (2002)
Preview |
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_023_029-033.pdf Download (441kB) | Preview |
Item Type: | Article |
---|---|
Journal or Publication Title: | Tudományos közlemények |
Date: | 2002 |
Volume: | 23 |
ISSN: | 1785-3419 |
Page Range: | pp. 29-33 |
Language: | Hungarian |
Related URLs: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/39153/ |
Uncontrolled Keywords: | Orvostudomány |
Additional Information: | Bibliogr.: p. 32. |
Date Deposited: | 2016. Oct. 15. 16:56 |
Last Modified: | 2021. Feb. 25. 12:49 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21233 |
Actions (login required)
View Item |