Csanádi József; Bara-Herczegh Ottilia; Fenyvessy József: A juhtej szomatikus sejtszámának hatása a sajt kitermelésére és a savanyú alvadék tulajdonságaira. In: Tudományos közlemények, (24). pp. 17-23. (2003)
Előnézet |
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_024_017-023.pdf Letöltés (734kB) | Előnézet |
| Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
|---|---|
| Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Tudományos közlemények |
| Dátum: | 2003 |
| Kötet: | 24 |
| ISSN: | 1785-3419 |
| Oldalak: | pp. 17-23 |
| Nyelv: | magyar |
| Befoglaló mű URL: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/39154/ |
| Kulcsszavak: | Agrártudomány |
| Megjegyzések: | Bibliogr.: p. 23.; The effect of somatic cell count of sheep's milk on the chees [!cheese] yield and texture properties of fermented curd : abstract |
| Feltöltés dátuma: | 2016. okt. 15. 16:55 |
| Utolsó módosítás: | 2021. feb. 25. 12:42 |
| URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21237 |
![]() |
Tétel nézet |

