A juhtej szomatikus sejtszámának hatása a sajt kitermelésére és a savanyú alvadék tulajdonságaira

Csanádi József; Bara-Herczegh Ottilia; Fenyvessy József: A juhtej szomatikus sejtszámának hatása a sajt kitermelésére és a savanyú alvadék tulajdonságaira. In: Tudományos közlemények, (24). pp. 17-23. (2003)

[thumbnail of szef_tudkozl_024_017-023.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_024_017-023.pdf

Letöltés (734kB) | Előnézet
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Tudományos közlemények
Dátum: 2003
Kötet: 24
ISSN: 1785-3419
Oldalak: pp. 17-23
Nyelv: magyar
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39154/
Kulcsszavak: Agrártudomány
Megjegyzések: Bibliogr.: p. 23.; The effect of somatic cell count of sheep's milk on the chees [!cheese] yield and texture properties of fermented curd : abstract
Feltöltés dátuma: 2016. okt. 15. 16:55
Utolsó módosítás: 2021. feb. 25. 12:42
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21237
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet