Csanádi József; Bara-Herczegh Ottilia; Fenyvessy József: A juhtej szomatikus sejtszámának hatása a sajt kitermelésére és a savanyú alvadék tulajdonságaira. In: Tudományos közlemények, (24). pp. 17-23. (2003)
Előnézet |
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_024_017-023.pdf Letöltés (734kB) | Előnézet |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Tudományos közlemények |
Dátum: | 2003 |
Kötet: | 24 |
ISSN: | 1785-3419 |
Oldalak: | pp. 17-23 |
Nyelv: | magyar |
Befoglaló mű URL: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/39154/ |
Kulcsszavak: | Agrártudomány |
Megjegyzések: | Bibliogr.: p. 23.; The effect of somatic cell count of sheep's milk on the chees [!cheese] yield and texture properties of fermented curd : abstract |
Feltöltés dátuma: | 2016. okt. 15. 16:55 |
Utolsó módosítás: | 2021. feb. 25. 12:42 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21237 |
Tétel nézet |