Csanádi József and Bara-Herczegh Ottilia and Fenyvessy József: A juhtej szomatikus sejtszámának hatása a sajt kitermelésére és a savanyú alvadék tulajdonságaira. In: Tudományos közlemények, (24). pp. 17-23. (2003)
Preview |
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_024_017-023.pdf Download (734kB) | Preview |
Item Type: | Article |
---|---|
Journal or Publication Title: | Tudományos közlemények |
Date: | 2003 |
Volume: | 24 |
ISSN: | 1785-3419 |
Page Range: | pp. 17-23 |
Language: | Hungarian |
Related URLs: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/39154/ |
Uncontrolled Keywords: | Agrártudomány |
Additional Information: | Bibliogr.: p. 23.; The effect of somatic cell count of sheep's milk on the chees [!cheese] yield and texture properties of fermented curd : abstract |
Date Deposited: | 2016. Oct. 15. 16:55 |
Last Modified: | 2021. Feb. 25. 12:42 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21237 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |