A juhtej szomatikus sejtszámának hatása a sajt kitermelésére és a savanyú alvadék tulajdonságaira

Csanádi József and Bara-Herczegh Ottilia and Fenyvessy József: A juhtej szomatikus sejtszámának hatása a sajt kitermelésére és a savanyú alvadék tulajdonságaira. In: Tudományos közlemények, (24). pp. 17-23. (2003)

[thumbnail of szef_tudkozl_024_017-023.pdf]
Preview
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_024_017-023.pdf

Download (734kB) | Preview
Item Type: Article
Journal or Publication Title: Tudományos közlemények
Date: 2003
Volume: 24
ISSN: 1785-3419
Page Range: pp. 17-23
Language: Hungarian
Related URLs: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39154/
Uncontrolled Keywords: Agrártudomány
Additional Information: Bibliogr.: p. 23.; The effect of somatic cell count of sheep's milk on the chees [!cheese] yield and texture properties of fermented curd : abstract
Date Deposited: 2016. Oct. 15. 16:55
Last Modified: 2021. Feb. 25. 12:42
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21237

Actions (login required)

View Item View Item