Fűszerpaprika őrlemények színének homogenitás vizsgálata

Hovorkáné Horváth Zsuzsanna; Hovorkáné Horváth Zsuzsanna; Fekete Mária; Hodúr Cecília: Fűszerpaprika őrlemények színének homogenitás vizsgálata. In: Tudományos közlemények, (24). pp. 54-59. (2003)

[thumbnail of szef_tudkozl_024_054-059.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_024_054-059.pdf

Letöltés (630kB) | Előnézet
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Tudományos közlemények
Dátum: 2003
Kötet: 24
ISSN: 1785-3419
Oldalak: pp. 54-59
Nyelv: magyar
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39154/
Kulcsszavak: Agrártudomány
Megjegyzések: Bibliogr.: p. 59.; Homogenity examination of paprika grists' colour : abstract
Feltöltés dátuma: 2016. okt. 15. 16:55
Utolsó módosítás: 2021. feb. 25. 12:42
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21243
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet