Tanács Lajos: Műtrágyával kezelt búzaállományokból készült tészták sütőipari és reológiai minőségi jellemzőinek az alakulása. In: Tudományos közlemények, (24). pp. 100-106. (2003)
Preview |
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_024_100-106.pdf Download (751kB) | Preview |
Item Type: | Article |
---|---|
Other title: | Gerő László |
Journal or Publication Title: | Tudományos közlemények |
Date: | 2003 |
Volume: | 24 |
ISSN: | 1785-3419 |
Page Range: | pp. 100-106 |
Language: | Hungarian |
Related URLs: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/39154/ |
Uncontrolled Keywords: | Agrártudomány, Kémia |
Additional Information: | Bibliogr.: p. 106.; Reological and baking characters of some dovghs [!doughs] made form fertilized winter wheat varieties : abstract |
Date Deposited: | 2016. Oct. 15. 16:56 |
Last Modified: | 2021. Feb. 25. 12:42 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21251 |
Actions (login required)
View Item |