Műtrágyával kezelt búzaállományokból készült tészták sütőipari és reológiai minőségi jellemzőinek az alakulása

Tanács Lajos: Műtrágyával kezelt búzaállományokból készült tészták sütőipari és reológiai minőségi jellemzőinek az alakulása. In: Tudományos közlemények, (24). pp. 100-106. (2003)

[thumbnail of szef_tudkozl_024_100-106.pdf]
Preview
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_024_100-106.pdf

Download (751kB) | Preview
Item Type: Article
Other title: Gerő László
Journal or Publication Title: Tudományos közlemények
Date: 2003
Volume: 24
ISSN: 1785-3419
Page Range: pp. 100-106
Language: Hungarian
Related URLs: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39154/
Uncontrolled Keywords: Agrártudomány, Kémia
Additional Information: Bibliogr.: p. 106.; Reological and baking characters of some dovghs [!doughs] made form fertilized winter wheat varieties : abstract
Date Deposited: 2016. Oct. 15. 16:56
Last Modified: 2021. Feb. 25. 12:42
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21251

Actions (login required)

View Item View Item