Optikai módszerek alkalmazása az élelmiszerminősítésben

Varga László: Optikai módszerek alkalmazása az élelmiszerminősítésben. In: Tudományos közlemények, (24). pp. 118-121. (2003)

[thumbnail of szef_tudkozl_024_118-121.pdf]
Preview
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_024_118-121.pdf

Download (631kB) | Preview
Item Type: Article
Journal or Publication Title: Tudományos közlemények
Date: 2003
Volume: 24
ISSN: 1785-3419
Page Range: pp. 118-121
Language: Hungarian
Related URLs: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39154/
Uncontrolled Keywords: Agrártudomány, Fizika, Kémia
Additional Information: Bibliogr.: p. 121.; Application of optical methods in the food qualification : abstract
Date Deposited: 2016. Oct. 15. 16:56
Last Modified: 2021. Feb. 25. 12:42
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21254

Actions (login required)

View Item View Item