Bara-Herczegh Ottilia: Szabad aminosavtartalom alakulása kashkaval sajtban. In: Tudományos közlemények, (25). pp. 9-15. (2005)
Előnézet |
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_025_009-015.pdf Letöltés (693kB) | Előnézet |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Tudományos közlemények |
Dátum: | 2005 |
Kötet: | 25 |
ISSN: | 1785-3419 |
Oldalak: | pp. 9-15 |
Nyelv: | magyar |
Befoglaló mű URL: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/39155/ |
Kulcsszavak: | Agrártudomány, Kémia |
Megjegyzések: | Bibliogr.: p. 14-15.; Formation of free amino acid content in kashkaval cheese : abstract |
Feltöltés dátuma: | 2016. okt. 15. 16:55 |
Utolsó módosítás: | 2021. feb. 25. 12:36 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21256 |
Tétel nézet |