Szabad aminosavtartalom alakulása kashkaval sajtban

Bara-Herczegh Ottilia: Szabad aminosavtartalom alakulása kashkaval sajtban. In: Tudományos közlemények, (25). pp. 9-15. (2005)

[thumbnail of szef_tudkozl_025_009-015.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_025_009-015.pdf

Letöltés (693kB) | Előnézet
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Tudományos közlemények
Dátum: 2005
Kötet: 25
ISSN: 1785-3419
Oldalak: pp. 9-15
Nyelv: magyar
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39155/
Kulcsszavak: Agrártudomány, Kémia
Megjegyzések: Bibliogr.: p. 14-15.; Formation of free amino acid content in kashkaval cheese : abstract
Feltöltés dátuma: 2016. okt. 15. 16:55
Utolsó módosítás: 2021. feb. 25. 12:36
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21256
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet