Szabad aminosavtartalom alakulása kashkaval sajtban

Bara-Herczegh Ottilia: Szabad aminosavtartalom alakulása kashkaval sajtban. In: Tudományos közlemények, (25). pp. 9-15. (2005)

[thumbnail of szef_tudkozl_025_009-015.pdf]
Preview
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_025_009-015.pdf

Download (693kB) | Preview
Item Type: Article
Journal or Publication Title: Tudományos közlemények
Date: 2005
Volume: 25
ISSN: 1785-3419
Page Range: pp. 9-15
Language: Hungarian
Related URLs: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39155/
Uncontrolled Keywords: Agrártudomány, Kémia
Additional Information: Bibliogr.: p. 14-15.; Formation of free amino acid content in kashkaval cheese : abstract
Date Deposited: 2016. Oct. 15. 16:55
Last Modified: 2021. Feb. 25. 12:36
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21256

Actions (login required)

View Item View Item