Bara-Herczegh Ottilia: Szabad aminosavtartalom alakulása kashkaval sajtban. In: Tudományos közlemények, (25). pp. 9-15. (2005)
Preview |
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_025_009-015.pdf Download (693kB) | Preview |
Item Type: | Article |
---|---|
Journal or Publication Title: | Tudományos közlemények |
Date: | 2005 |
Volume: | 25 |
ISSN: | 1785-3419 |
Page Range: | pp. 9-15 |
Language: | Hungarian |
Related URLs: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/39155/ |
Uncontrolled Keywords: | Agrártudomány, Kémia |
Additional Information: | Bibliogr.: p. 14-15.; Formation of free amino acid content in kashkaval cheese : abstract |
Date Deposited: | 2016. Oct. 15. 16:55 |
Last Modified: | 2021. Feb. 25. 12:36 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21256 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |