Pálfi György: A comparative study of the N, P and amino acid content of colchicine treated polyploid paprika plant. In: Acta biologica, (11) 1-4. pp. 87-92. (1965)
Előnézet |
Cikk, tanulmány, mű
biologica_011_087-092.pdf Letöltés (1MB) | Előnézet |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Acta biologica |
Dátum: | 1965 |
Kötet: | 11 |
Szám: | 1-4 |
ISSN: | 0563-0592 |
Oldalak: | pp. 87-92 |
Nyelv: | angol |
Befoglaló mű URL: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/39200/ |
Kulcsszavak: | Természettudomány |
Megjegyzések: | Bibliogr.: 92. p. |
Feltöltés dátuma: | 2016. okt. 15. 16:57 |
Utolsó módosítás: | 2021. máj. 27. 10:16 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21608 |
Tétel nézet |