A comparative study of the N, P and amino acid content of colchicine treated polyploid paprika plant

Pálfi György: A comparative study of the N, P and amino acid content of colchicine treated polyploid paprika plant. In: Acta biologica, (11) 1-4. pp. 87-92. (1965)

[thumbnail of biologica_011_087-092.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
biologica_011_087-092.pdf

Letöltés (1MB) | Előnézet
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Acta biologica
Dátum: 1965
Kötet: 11
Szám: 1-4
ISSN: 0563-0592
Oldalak: pp. 87-92
Nyelv: angol
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39200/
Kulcsszavak: Természettudomány
Megjegyzések: Bibliogr.: 92. p.
Feltöltés dátuma: 2016. okt. 15. 16:57
Utolsó módosítás: 2021. máj. 27. 10:16
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21608
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet