Effect of growth-substances on the free amino-acid content of lentil shoots in case of water deficiency

Pálfi Gábor; Köves Erzsébet; Nehéz Rudolf: Effect of growth-substances on the free amino-acid content of lentil shoots in case of water deficiency. In: Acta biologica, (21) 1-4. pp. 69-82. (1975)

[thumbnail of biologica_021_069-082.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
biologica_021_069-082.pdf

Letöltés (3MB) | Előnézet
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Acta biologica
Dátum: 1975
Kötet: 21
Szám: 1-4
ISSN: 0563-0592
Oldalak: pp. 69-82
Nyelv: angol
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39213/
Kulcsszavak: Természettudomány
Megjegyzések: Bibliogr.: p. 80-82.
Feltöltés dátuma: 2016. okt. 15. 16:57
Utolsó módosítás: 2021. máj. 26. 15:49
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21843
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet