Antioxidant property of Grindelia robusta infusum in the function of steeping time

May Zoltán: Antioxidant property of Grindelia robusta infusum in the function of steeping time. In: Acta biologica Szegediensis, (53). p. 58. (2009)

[thumbnail of biologica_053_numb_001_suppl_058.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
biologica_053_numb_001_suppl_058.pdf

Letöltés (731kB) | Előnézet
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Acta biologica Szegediensis
Dátum: 2009
Kötet: 53
ISSN: 1588-385X
Oldalak: p. 58
Nyelv: angol
Konferencia neve: Congress of the Hungarian Society for Free Radical Research, 5., 2009, Szeged
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39257/
Kulcsszavak: Természettudomány, Biológia
Feltöltés dátuma: 2016. okt. 17. 09:24
Utolsó módosítás: 2021. ápr. 13. 09:15
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/23073
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet