Takácsné Hájos Mária; Szőllősi Istvánné Varga Ilona: Table beet and red cabbage, as natural source of antioxidant compounds. In: Acta biologica Szegediensis, (53). pp. 68-69. (2009)
Előnézet |
Cikk, tanulmány, mű
biologica_053_numb_001_suppl_068-069.pdf Letöltés (1MB) | Előnézet |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Acta biologica Szegediensis |
Dátum: | 2009 |
Kötet: | 53 |
ISSN: | 1588-385X |
Oldalak: | pp. 68-69 |
Nyelv: | angol |
Konferencia neve: | Congress of the Hungarian Society for Free Radical Research, 5., 2009, Szeged |
Befoglaló mű URL: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/39257/ |
Kulcsszavak: | Természettudomány, Biológia |
Feltöltés dátuma: | 2016. okt. 17. 09:24 |
Utolsó módosítás: | 2021. ápr. 13. 09:24 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/23090 |
Tétel nézet |