Késői szüretelésre alkalmas szőlőfajták cukortartalmának és összetételének alakulása az érés során

Sümegi József; Sümegi Zsombor; Kispál Gergő; Láda Gergő; Véha Antal; Gyimes Ernő: Késői szüretelésre alkalmas szőlőfajták cukortartalmának és összetételének alakulása az érés során. In: Jelenkori társadalmi és gazdasági folyamatok, (8) 1-2. pp. 77-82. (2013)

[thumbnail of jelenkori_008_001_002_077-082.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
jelenkori_008_001_002_077-082.pdf

Letöltés (3MB) | Előnézet
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Jelenkori társadalmi és gazdasági folyamatok
Dátum: 2013
Kötet: 8
Szám: 1-2
ISSN: 1788-7593
Oldalak: pp. 77-82
Nyelv: magyar
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/38395/
Kulcsszavak: Agrártudomány
Megjegyzések: Bibliogr.: 82. p.; Summary
Feltöltés dátuma: 2016. okt. 17. 10:38
Utolsó módosítás: 2021. jan. 26. 13:06
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/30806
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet