Késői szüretelésre alkalmas szőlőfajták cukortartalmának és összetételének alakulása az érés során

Sümegi, József: Késői szüretelésre alkalmas szőlőfajták cukortartalmának és összetételének alakulása az érés során. Jelenkori társadalmi és gazdasági folyamatok, (8) 1-2. pp. 77-82. (2013)

[img] Cikk, tanulmány, mű
jelenkori_008_001_002_077-082.pdf

Download (3MB)
Item Type: Article
Journal or Publication Title: Jelenkori társadalmi és gazdasági folyamatok
Date: 2013
Volume: 8
Number: 1-2
Page Range: pp. 77-82
ISSN: 1788-7593
Language: magyar
Uncontrolled Keywords: Agrártudomány
Additional Information: Bibliogr.: 82. p.; Summary
Date Deposited: 2016. Oct. 17. 10:38
Last Modified: 2016. Oct. 17. 10:38
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/30806

Actions (login required)

View Item View Item