Vincze-Lendvai Edina; Csanádi József: Some aspect of consumers' habit by fermented milk products. In: Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia 1-2. pp. 74-79. (2013)
Előnézet |
Cikk, tanulmány, mű
engineering_2013_001_002_074-079.pdf Letöltés (54kB) | Előnézet |
Absztrakt (kivonat)
In our modern word everybody rush and has not got enough time for him/herself. The role of the nutrition has changed. It does not mean the quiet action, it means a snatching. So people like foods which not only beguile hunger, but save the health. The functional food looks like this meal. In our work we used questionnaire, and then we analysed the habits of the consumers related to the fermented milk products. Moreover, we made structured interview with 3 experts.
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia |
Dátum: | 2013 |
Szám: | 1-2 |
ISSN: | 1788-6392 |
Oldalak: | pp. 74-79 |
Nyelv: | angol |
Befoglaló mű URL: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/38406/ |
Kulcsszavak: | Természettudomány, Mérnöki tudományok |
Megjegyzések: | Bibliogr.: 79. p. ; összefoglalás angol nyelven |
Feltöltés dátuma: | 2016. okt. 17. 10:38 |
Utolsó módosítás: | 2021. jan. 27. 09:06 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/30821 |
Tétel nézet |