Some aspect of consumers' habit by fermented milk products

Vincze-Lendvai Edina; Csanádi József: Some aspect of consumers' habit by fermented milk products. In: Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia 1-2. pp. 74-79. (2013)

[thumbnail of engineering_2013_001_002_074-079.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
engineering_2013_001_002_074-079.pdf

Letöltés (54kB) | Előnézet

Absztrakt (kivonat)

In our modern word everybody rush and has not got enough time for him/herself. The role of the nutrition has changed. It does not mean the quiet action, it means a snatching. So people like foods which not only beguile hunger, but save the health. The functional food looks like this meal. In our work we used questionnaire, and then we analysed the habits of the consumers related to the fermented milk products. Moreover, we made structured interview with 3 experts.

Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia
Dátum: 2013
Szám: 1-2
ISSN: 1788-6392
Oldalak: pp. 74-79
Nyelv: angol
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/38406/
Kulcsszavak: Természettudomány, Mérnöki tudományok
Megjegyzések: Bibliogr.: 79. p. ; összefoglalás angol nyelven
Feltöltés dátuma: 2016. okt. 17. 10:38
Utolsó módosítás: 2021. jan. 27. 09:06
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/30821
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet