Alacsony teljesítményű mikrohullám hatása a must erjedésére

Kapcsándi Viktória; Neményi Miklós; Lakatos Erika: Alacsony teljesítményű mikrohullám hatása a must erjedésére. In: Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia. pp. 73-78. (2013)

[thumbnail of engineering_2013_special_073-078.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
engineering_2013_special_073-078.pdf

Letöltés (3MB) | Előnézet

Absztrakt (kivonat)

In our study, we were interested to see whether the impact of different treatments must in fermentation. To this end, experiments were set, yeast, or in which the microwave. Combination treatments were subjected to the must for starting feedstock. We compared the effects of different treatments on fermentation alcohol content, sugar content and acid content. The treated samples of both sugar content and the alcohol content in show a difference. The sugar content decreased more rapidly, the alcohol yield is increased, and the fermentation time is significantly shortened.

Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia
Dátum: 2013
ISSN: 1788-6392
Oldalak: pp. 73-78
Nyelv: magyar
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/38407/
Kulcsszavak: Természettudomány, Mérnöki tudományok
Megjegyzések: Bibliogr.: 78. p. ; összefoglalás angol nyelven
Feltöltés dátuma: 2016. okt. 17. 10:38
Utolsó módosítás: 2021. jan. 27. 09:14
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/30831
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet