Abonyiné Palotás Jolán: The main characteristics of the development of the food industry and the change of its regional distribution. In: Acta Universitatis Szegediensis : acta geographica, (27). pp. 71-79. (1987)
Előnézet |
Cikk, tanulmány, mű
geographica_027_071-079.pdf Letöltés (775kB) | Előnézet |
| Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
|---|---|
| Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Acta Universitatis Szegediensis : acta geographica |
| Dátum: | 1987 |
| Kötet: | 27 |
| ISSN: | 0324-5268 |
| Oldalak: | pp. 71-79 |
| Nyelv: | angol |
| Befoglaló mű URL: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/37198/ |
| Kulcsszavak: | Földrajztudomány |
| Megjegyzések: | Bibliogr.: p. 78-79. |
| Feltöltés dátuma: | 2016. okt. 15. 07:57 |
| Utolsó módosítás: | 2021. jún. 03. 11:48 |
| URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/3268 |
![]() |
Tétel nézet |

