A szőlő és must a szegedi tanyák népének téli táplálkozásában

Börcsök, Vince: A szőlő és must a szegedi tanyák népének téli táplálkozásában. Acta Universitatis Szegediensis : sectio ethnographica et linguistica = néprajz és nyelvtudomány = étnografiâ i azykoznanie = Volkskunde und Sprachwissenschaft, (7). pp. 135-139. (1963)

[img] Cikk, tanulmány, mű
etno_lingu_007_135-139.pdf

Download (630kB)
Item Type: Article
Journal or Publication Title: Acta Universitatis Szegediensis : sectio ethnographica et linguistica = néprajz és nyelvtudomány = étnografiâ i azykoznanie = Volkskunde und Sprachwissenschaft
Date: 1963
Volume: 7
Page Range: pp. 135-139
ISSN: 0586-3716
Language: magyar
Uncontrolled Keywords: Nyelvtudomány
Additional Information: Ismertetett mű: V. Börcsök: Die Weintraube und der Most in der Ernährung der Bauernhofbevölkerung in der Umgebung von Szeged
Date Deposited: 2016. Oct. 15. 07:58
Last Modified: 2016. Oct. 15. 07:58
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/3443

Actions (login required)

View Item View Item