Kis Krisztián; Pesti Kitti: Szegedi élelmiszeripari hungarikumok helyzete, lehetőségei a globalizáció és a lokalizáció kölcsönhatásában: eredet, hagyomány és minőség szögediesen. In: Jelenkori társadalmi és gazdasági folyamatok, (10) 2. pp. 9-34. (2015)
Előnézet |
Cikk, tanulmány, mű
jelenkori_2015_002_009-034.pdf Letöltés (2MB) | Előnézet |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Rovatcím: | Hungarikumok, táplálkozás, fogyasztói szokások |
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Jelenkori társadalmi és gazdasági folyamatok |
Dátum: | 2015 |
Kötet: | 10 |
Szám: | 2 |
ISSN: | 1788-7593 |
Oldalak: | pp. 9-34 |
Nyelv: | magyar |
Befoglaló mű URL: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/38397/ |
Kulcsszavak: | Kultúra magyar regionális, Élelmiszergazdaság magyar 21. sz., Globalizáció-lokalizáció, Szeged |
Megjegyzések: | Bibliogr.: p. 31-34. |
Feltöltés dátuma: | 2016. okt. 17. 10:36 |
Utolsó módosítás: | 2021. jan. 26. 13:27 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/36004 |
![]() |
Tétel nézet |