Forrai György; Bánkövi György; Sebestyén Éva: Ízlés, Ízlelés és cariesintenzitás közötti kapcsolatok vizsgálata.
Előnézet |
Cikk, tanulmány, mű
szamtech_orvost_koll_005_453-464.pdf Letöltés (1MB) | Előnézet |
Mű típusa: | Konferencia vagy workshop anyag |
---|---|
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Számítástechnikai és kibernetikai módszerek alkalmazása az orvostudományban és a biológiában |
Dátum: | 1975 |
Kötet: | 5 |
Oldalak: | pp. 453-464 |
Nyelv: | magyar |
Kiadás helye: | Szeged |
Konferencia neve: | Számítástechnikai és kibernetikai módszerek alkalmazása az orvostudományban és a biológiában |
Konferencia típusa: | Konferencia |
Helyszin: | Szeged |
Dátum: | 1974. december 2-4. |
Befoglaló mű URL: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/45369/ |
Kulcsszavak: | Számítógép alkalmazása - orvostudomány, Ízlelés, Érzékszervek |
Megjegyzések: | Bibliogr. : 463. p. |
Szakterület: | 01. Természettudományok 01. Természettudományok > 01.02. Számítás- és információtudomány 01. Természettudományok > 01.04. Kémiai tudományok |
Feltöltés dátuma: | 2017. jún. 20. 16:29 |
Utolsó módosítás: | 2023. jún. 07. 10:26 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/45806 |
Tétel nézet |