Forrai György; Bánkövi György; Sebestyén Éva: Ízlés, Ízlelés és cariesintenzitás közötti kapcsolatok vizsgálata.
Előnézet |
Cikk, tanulmány, mű
szamtech_orvost_koll_005_453-464.pdf Letöltés (1MB) | Előnézet |
| Mű típusa: | Konferencia vagy workshop anyag |
|---|---|
| Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Számítástechnikai és kibernetikai módszerek alkalmazása az orvostudományban és a biológiában |
| Dátum: | 1975 |
| Kötet: | 5 |
| Oldalak: | pp. 453-464 |
| Nyelv: | magyar |
| Kiadás helye: | Szeged |
| Konferencia neve: | Számítástechnikai és kibernetikai módszerek alkalmazása az orvostudományban és a biológiában |
| Konferencia típusa: | Konferencia |
| Helyszin: | Szeged |
| Dátum: | 1974. december 2-4. |
| Befoglaló mű URL: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/45369/ |
| Kulcsszavak: | Számítógép alkalmazása - orvostudomány, Ízlelés, Érzékszervek |
| Megjegyzések: | Bibliogr. : 463. p. |
| Szakterület: | 01. Természettudományok 01. Természettudományok > 01.02. Számítás- és információtudomány 01. Természettudományok > 01.04. Kémiai tudományok |
| Feltöltés dátuma: | 2017. jún. 20. 16:29 |
| Utolsó módosítás: | 2023. jún. 07. 10:26 |
| URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/45806 |
![]() |
Tétel nézet |

