Ízlés, Ízlelés és cariesintenzitás közötti kapcsolatok vizsgálata

Forrai György; Bánkövi György; Sebestyén Éva: Ízlés, Ízlelés és cariesintenzitás közötti kapcsolatok vizsgálata.

[thumbnail of szamtech_orvost_koll_005_453-464.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
szamtech_orvost_koll_005_453-464.pdf

Letöltés (1MB) | Előnézet
Mű típusa: Konferencia vagy workshop anyag
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Számítástechnikai és kibernetikai módszerek alkalmazása az orvostudományban és a biológiában
Dátum: 1975
Kötet: 5
Oldalak: pp. 453-464
Nyelv: magyar
Kiadás helye: Szeged
Konferencia neve: Számítástechnikai és kibernetikai módszerek alkalmazása az orvostudományban és a biológiában
Konferencia típusa: Konferencia
Helyszin: Szeged
Dátum: 1974. december 2-4.
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/45369/
Kulcsszavak: Számítógép alkalmazása - orvostudomány, Ízlelés, Érzékszervek
Megjegyzések: Bibliogr. : 463. p.
Szakterület: 01. Természettudományok
01. Természettudományok > 01.02. Számítás- és információtudomány
01. Természettudományok > 01.04. Kémiai tudományok
Feltöltés dátuma: 2017. jún. 20. 16:29
Utolsó módosítás: 2023. jún. 07. 10:26
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/45806
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet