Fabulya Zoltán; Hampel György: Biztonság és minőség konzervek hőkezelési folyamatának szabályozásával. In: Jelenkori társadalmi és gazdasági folyamatok, (11) 1-2. pp. 119-126. (2016)
Előnézet |
Cikk, tanulmány, mű
jelenkori_011_001_002_119-126.pdf Letöltés (808kB) | Előnézet |
| Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
|---|---|
| Rovatcím: | Műszaki, logisztikai technológiák és finanszírozás |
| Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Jelenkori társadalmi és gazdasági folyamatok |
| Dátum: | 2016 |
| Kötet: | 11 |
| Szám: | 1-2 |
| ISSN: | 1788-7593 |
| Oldalak: | pp. 119-126 |
| Befoglaló mű URL: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/46873/ |
| Kulcsszavak: | Élelmiszeripar - tartósítás |
| Megjegyzések: | Bibliogr.: p. 125-126. |
| Feltöltés dátuma: | 2017. jún. 20. 12:06 |
| Utolsó módosítás: | 2021. jan. 26. 12:50 |
| URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/48010 |
![]() |
Tétel nézet |

