Biztonság és minőség konzervek hőkezelési folyamatának szabályozásával

Fabulya Zoltán; Hampel György: Biztonság és minőség konzervek hőkezelési folyamatának szabályozásával. In: Jelenkori társadalmi és gazdasági folyamatok, (11) 1-2. pp. 119-126. (2016)

[thumbnail of jelenkori_011_001_002_119-126.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
jelenkori_011_001_002_119-126.pdf

Letöltés (808kB) | Előnézet
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Rovatcím: Műszaki, logisztikai technológiák és finanszírozás
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Jelenkori társadalmi és gazdasági folyamatok
Dátum: 2016
Kötet: 11
Szám: 1-2
ISSN: 1788-7593
Oldalak: pp. 119-126
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/46873/
Kulcsszavak: Élelmiszeripar - tartósítás
Megjegyzések: Bibliogr.: p. 125-126.
Feltöltés dátuma: 2017. jún. 20. 12:06
Utolsó módosítás: 2021. jan. 26. 12:50
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/48010
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet