Biztonság és minőség konzervek hőkezelési folyamatának szabályozásával

Fabulya Zoltán and Hampel György: Biztonság és minőség konzervek hőkezelési folyamatának szabályozásával. In: Jelenkori társadalmi és gazdasági folyamatok, (11) 1-2. pp. 119-126. (2016)

[thumbnail of jelenkori_011_001_002_119-126.pdf]
Preview
Cikk, tanulmány, mű
jelenkori_011_001_002_119-126.pdf

Download (808kB) | Preview
Item Type: Article
Heading title: Műszaki, logisztikai technológiák és finanszírozás
Journal or Publication Title: Jelenkori társadalmi és gazdasági folyamatok
Date: 2016
Volume: 11
Number: 1-2
ISSN: 1788-7593
Page Range: pp. 119-126
Related URLs: http://acta.bibl.u-szeged.hu/46873/
Uncontrolled Keywords: Élelmiszeripar - tartósítás
Additional Information: Bibliogr.: p. 125-126.
Date Deposited: 2017. Jun. 20. 12:06
Last Modified: 2021. Jan. 26. 12:50
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/48010

Actions (login required)

View Item View Item