A honfoglalás kori magyar konyha

Cey-Bert Róbert Gyula: A honfoglalás kori magyar konyha. In: Honfoglalási emléknapok : tudományos konferencia a Honfoglalás 1100. évfordulója emlékére a JGYTF Történettudományi Tanszékén, (9). pp. 134-143. (1996)

[thumbnail of belvedere_kk_009_134-143.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
belvedere_kk_009_134-143.pdf

Letöltés (576kB) | Előnézet
Mű típusa: Könyv része
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Honfoglalási emléknapok : tudományos konferencia a Honfoglalás 1100. évfordulója emlékére a JGYTF Történettudományi Tanszékén
Dátum: 1996
Kötet: 9
ISSN: 1217-3495
Oldalak: pp. 134-143
Sorozat neve: Belvedere Meridionale kiskönyvtár
Nyelv: magyar
Konferencia neve: Honfoglalási emléknapok (1995) (Szeged)
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/37392/
Kulcsszavak: Magyarország története - 9-10. sz., Honfoglalás, Életmód - magyar - 9-10. sz.
Szakterület: 06. Bölcsészettudományok
06. Bölcsészettudományok > 06.01. Történettudomány és régészet
Feltöltés dátuma: 2016. okt. 15. 11:14
Utolsó módosítás: 2021. dec. 02. 11:24
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/5431
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet