Influence of termic treatment on armoracia rusticana roots and leaves, total polyphenols content

Bordean Despina-Maria; Horablaga Marinel; Gogoasa Ioan; Draghici George Andrei; Sida Lidia; Pirvulescu Luminita; Cojocariu Luminita; Borozan Aurica Breica: Influence of termic treatment on armoracia rusticana roots and leaves, total polyphenols content.

[thumbnail of proceedings_of_isaep_2015_098-100.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
proceedings_of_isaep_2015_098-100.pdf

Letöltés (426kB) | Előnézet

Absztrakt (kivonat)

The studies were conducted on Romanian horseradish originated from three domestic farms, located in the plains, hills and mountain areas. The localization of the horseradish plant as well as processing and temperature treatment seems to have a big effect on total polyphenols content (TPPC) of roots and leaves. The modifications of TPPC are due to the increasing and decreasing of temperature and they maintain the same profile irrespective of the locations.

Mű típusa: Konferencia vagy workshop anyag
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Proceedings of the International Symposium on Analytical and Environmental Problems
Dátum: 2015
Kötet: 21
ISBN: 978-963-306-411-5
Oldalak: pp. 98-100
Konferencia neve: International Symposium on Analytical and Environmental Problems (21.) (2015) (Szeged)
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/55892/
Kulcsszavak: Torma, Agrokémia
Megjegyzések: Bibliogr.: 100. p. ; összefoglalás angol nyelven
Feltöltés dátuma: 2018. dec. 05. 13:12
Utolsó módosítás: 2022. aug. 08. 15:47
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/55937
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet