Bordean Despina-Maria; Horablaga Marinel; Gogoasa Ioan; Draghici George Andrei; Sida Lidia; Pirvulescu Luminita; Cojocariu Luminita; Borozan Aurica Breica: Influence of termic treatment on armoracia rusticana roots and leaves, total polyphenols content.
Előnézet |
Cikk, tanulmány, mű
proceedings_of_isaep_2015_098-100.pdf Letöltés (426kB) | Előnézet |
Absztrakt (kivonat)
The studies were conducted on Romanian horseradish originated from three domestic farms, located in the plains, hills and mountain areas. The localization of the horseradish plant as well as processing and temperature treatment seems to have a big effect on total polyphenols content (TPPC) of roots and leaves. The modifications of TPPC are due to the increasing and decreasing of temperature and they maintain the same profile irrespective of the locations.
Mű típusa: | Konferencia vagy workshop anyag |
---|---|
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Proceedings of the International Symposium on Analytical and Environmental Problems |
Dátum: | 2015 |
Kötet: | 21 |
ISBN: | 978-963-306-411-5 |
Oldalak: | pp. 98-100 |
Konferencia neve: | International Symposium on Analytical and Environmental Problems (21.) (2015) (Szeged) |
Befoglaló mű URL: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/55892/ |
Kulcsszavak: | Torma, Agrokémia |
Megjegyzések: | Bibliogr.: 100. p. ; összefoglalás angol nyelven |
Feltöltés dátuma: | 2018. dec. 05. 13:12 |
Utolsó módosítás: | 2022. aug. 08. 15:47 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/55937 |
Tétel nézet |