Antioxidáns hatású vegyületek koncentrációjának változása pirosribiszke-lé membránszeparációval történő besűrítése során

Schenk Dóra and Furulyás Diána and Papp Nóra and Bánvölgyi Szilvia and Kiss István and Stefanovits-Bányai Éva and Vatai Gyula: Antioxidáns hatású vegyületek koncentrációjának változása pirosribiszke-lé membránszeparációval történő besűrítése során.

[thumbnail of proceedings_of_isaep_2015_431-435.pdf]
Preview
Cikk, tanulmány, mű
proceedings_of_isaep_2015_431-435.pdf

Download (1MB) | Preview
Item Type: Conference or Workshop Item
Journal or Publication Title: Proceedings of the International Symposium on Analytical and Environmental Problems
Date: 2015
Volume: 21
ISBN: 978-963-306-411-5
Page Range: pp. 431-435
Event Title: International Symposium on Analytical and Environmental Problems (21.) (2015) (Szeged)
Related URLs: http://acta.bibl.u-szeged.hu/55892/
Uncontrolled Keywords: Gyümölcsfeldolgozás
Additional Information: Bibliogr.: p. 434-435.
Date Deposited: 2018. Dec. 10. 16:10
Last Modified: 2022. Aug. 08. 15:47
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/56017

Actions (login required)

View Item View Item