Antioxidáns hatású vegyületek koncentrációjának változása pirosribiszke-lé membránszeparációval történő besűrítése során

Schenk, Dóra and Furulyás, Diána and Papp, Nóra and Bánvölgyi, Szilvia and Kiss, István and Stefanovits-Bányai, Éva and Vatai, Gyula: Antioxidáns hatású vegyületek koncentrációjának változása pirosribiszke-lé membránszeparációval történő besűrítése során. Proceedings of the International Symposium on Analytical and Environmental Problems, (21). pp. 431-435. (2015)

[img] Cikk, tanulmány, mű
proceedings_of_isaep_2015_431-435.pdf

Download (1MB)
Item Type: Article
Journal or Publication Title: Proceedings of the International Symposium on Analytical and Environmental Problems
Date: 2015
Volume: 21
Page Range: pp. 431-435
ISBN: 978-963-306-411-5
Uncontrolled Keywords: Gyümölcsfeldolgozás
Additional Information: Bibliogr.: p. 434-435.
Date Deposited: 2018. Dec. 10. 16:10
Last Modified: 2018. Dec. 10. 16:10
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/56017

Actions (login required)

View Item View Item