Schenk Dóra and Furulyás Diána and Papp Nóra and Bánvölgyi Szilvia and Kiss István and Stefanovits-Bányai Éva and Vatai Gyula: Antioxidáns hatású vegyületek koncentrációjának változása pirosribiszke-lé membránszeparációval történő besűrítése során.
Preview |
Cikk, tanulmány, mű
proceedings_of_isaep_2015_431-435.pdf Download (1MB) | Preview |
Item Type: | Conference or Workshop Item |
---|---|
Journal or Publication Title: | Proceedings of the International Symposium on Analytical and Environmental Problems |
Date: | 2015 |
Volume: | 21 |
ISBN: | 978-963-306-411-5 |
Page Range: | pp. 431-435 |
Event Title: | International Symposium on Analytical and Environmental Problems (21.) (2015) (Szeged) |
Related URLs: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/55892/ |
Uncontrolled Keywords: | Gyümölcsfeldolgozás |
Additional Information: | Bibliogr.: p. 434-435. |
Date Deposited: | 2018. Dec. 10. 16:10 |
Last Modified: | 2022. Aug. 08. 15:47 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/56017 |
Actions (login required)
View Item |