La gastronomía de las regiones españolas

Csurgó Márta: La gastronomía de las regiones españolas. In: Serie Didáctica 2. pp. 78-81. (2018)

[thumbnail of serie_didactica_002_078-081.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
serie_didactica_002_078-081.pdf

Letöltés (581kB) | Előnézet
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Rovatcím: Carpeta de aula
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Serie Didáctica
Dátum: 2018
Szám: 2
ISSN: 2559-8309
Oldalak: pp. 78-81
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/61807/
Kulcsszavak: Szakácsművészet - spanyol, Spanyol nyelv tanítása - módszer
Megjegyzések: Bibliogr.: 81. p. ; ill.
Feltöltés dátuma: 2019. szep. 27. 10:18
Utolsó módosítás: 2021. júl. 20. 15:52
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/61859
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet