Csurgó Márta: La gastronomía de las regiones españolas. In: Serie Didáctica 2. pp. 78-81. (2018)
Előnézet |
Cikk, tanulmány, mű
serie_didactica_002_078-081.pdf Letöltés (581kB) | Előnézet |
| Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
|---|---|
| Rovatcím: | Carpeta de aula |
| Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Serie Didáctica |
| Dátum: | 2018 |
| Szám: | 2 |
| ISSN: | 2559-8309 |
| Oldalak: | pp. 78-81 |
| Befoglaló mű URL: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/61807/ |
| Kulcsszavak: | Szakácsművészet - spanyol, Spanyol nyelv tanítása - módszer |
| Megjegyzések: | Bibliogr.: 81. p. ; ill. |
| Feltöltés dátuma: | 2019. szep. 27. 10:18 |
| Utolsó módosítás: | 2021. júl. 20. 15:52 |
| URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/61859 |
![]() |
Tétel nézet |

